Voorwaarden

Prijzen en condities
Alle op de website aangegeven prijzen zijn in euro’s, inclusief accijns en inclusief BTW, maar – voor zover van toepassing – excl. bezorgkosten.
Dozen van 6 flessen à 0.75 l, tenzij anders aangegeven.

Na plaatsing van een order via de website ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de bestelling op het door u opgegeven e-mail adres. Op verzoek zenden wij u een BTW-factuur toe.

Betaling
Betaling dient te geschieden bij aflevering van uw bestelling. U loopt dus geen risico als U bij ons besteld.

Bestellingen en Levering
Onze bezorgkosten zijn als volgt:
Bestellingen tot €100.00 – €7.95
Bestellingen tot €175.00 – €3.95
Voor bestellingen boven de €175.00 rekenen wij geen bezorgkosten.

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U dient dan eerst contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Als U uw bestelling zelf ophaalt krijgt U 3% korting op het totaal bedrag.

Levertijden
De levertijd (mits op voorraad) bedraagt 5 tot 10 werkdagen, gerekend vanaf de bestelling. Mocht een wijn of artikel een langere levertijd hebben of niet meer leverbaar zijn, dan laten wij U dit zo spoedig mogelijk na uw bestelling weten. U heeft recht om uw bestelling dan zonder kosten te annuleren. Wij leveren geen vervangend artikel zonder toestemming van de klant.

Privacy Policy
Wanneer besteld op onze site, of inschrijft voor onze nieuwsbrief, slaan wij uw adres- en bestelgegevens op in ons bestand. Uw adres wordt niet doorgegeven aan derden. Uw adresgegevens worden door ons bewaard conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens